fbpx

Arvonlisävero, ilmoitukset ja maksut myöhässä?

Yrittäjälle saattaa joskus käydä sellainen hama, että huomaa arvonlisäveron maksupäivän olevan tänään tai lähipäivinä ja kirjanpito on täysin rempallaan.

Kuitteja siellä ja täällä, osa tilitoimistossa ja osa omissa mapeissa tai työhuoneen paperikasoissa. Itse kirjanpitonsa hoitavalle tämä tietää kiirettä. Yrityksen toimintaa pitäisi pyörittää, huolehtia kuitit talteen. Kirjanpitoa voi naputella kuntoon yön pikkutunneilla. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia ja osa kannattaa käyttää ihan muuhun kuin yrittämiseen tai kirjanpitoon, liikkuminen ja lepo ovat arvokkaita elementtejä jaksamisen kannalta.

ALVin kirjanpitäjä taskussa on ratkaisu ongelmaan. ALVin palvelulla hoidat yhdenkertaisen kirjanpidon helposti. Kuvaa tai lataa puuttuvat kuitit ALVin-palveluun, kirjaa tapahtumille summat. ALV-raportin saat luotua palvelun päävalikosta.

Sen jälkeen käyt kirjaamaan tiedot verottajalle OmaVero asiointipalveluun ja hoitamaan maksut pankkiisi. Näin ilmoitat arvonlisäveron-video. Viimeisimmät ohjeet veroilmoituksen myöhästymismaksuista ja viivästyskoroista löydät www.vero.fi osoitteesta!

Talvisin terveisin, ALVin asiakaspalvelu


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 14,90€ / kk