fbpx

Vielä ehdit tilaamaan veroilmoituksen ja tilinpäätöksen

Hyvä ALVin käyttäjä!

Oletko paininut edellisvuosina tilinpäätöksen ja veroilmoitusten kanssa? Etsinyt tietoa miten tulot/menot kirjataan ja miten tilinpäätöksen saa laadittua oikein?

ALVin käyttäjänä et paini ongelman kanssa, yllätyt helppoudesta. Täytät palvelussa tiedot yhdelle lomakkeelle ja ammattikirjanpitäjä tekee tilinpäätöksen, joka toimitetaan sinulle sähköisenä. Palveluun sisältyy myös veroilmoituksen toimitus suoraan verottajalle.

Tilinpäätöksen tilauslomakeelle pääset TÄSTÄ!

Tilinpäätös ja veroilmoitus laaditaan palveluun tallentamiesi tositteiden sekä tilauslomakkeella toimitettavien lisätietojen perusteella. Käy lomake huolellisesti läpi, kerää tarvittavat tiedot ja täytä ja lähetä lomake viimeistään 31.1.2018 mennessä. Tilinpäätökset laaditaan tilausjärjestyksessä ja toimitetaan sinulle sähköpostilla. Toimitamme veroilmoituksen suoraan verottajalle ja tämän vuoksi tulee myöntää KATSO-valtuutus A-Tili Oy:lle. Valtuutus myönnetään verottajalta sähköpostiin tulevan ohjeistuksen mukaisesti. KATSO-valtuutus kannattaa myöntää toistaiseksi, eikä rajata tiettyyn aikaan. Tämän ansiosta valtuutusta ei tarvitse hakea ja myöntää joka vuosi.

Tilinpäätös ja veroilmoitus kuuluvat PRO-käyttäjän kuukausimaksuun, mutta huomioithan että palveluehtojen mukaan käyttäjän tulee olla maksanut vähintään neljän kuukauden palvelumaksu saadakseen palvelut ilman veloitusta. Mikäli et ole sopinut 1.9.2017 jälkeen tapahtuneen rekisteröitymisen yhteydessä tilinpäätöksestä myyntipalvelumme kanssa, voit tarkistaa veloituksen ottamalla yhteyttä tuki@alvin.fi. Mikäli olet tilannut tilinpäätöksen ja veroilmoituksen erillisveloitettavana, ei sinun tarvitse tiedustella asiaa, vaan ainoastaan täyttää tilauslomake.

Talvisin terveisin,
ALVin asiakaspalvelu


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 14,90€ / kk