fbpx

Yllättikö kirjanpidon lasku?

Tilitoimistoissa on tehty muutama viikko pitkää päivää, jotta kaikkien veroilmoitukset saataisiin tehtyä. Ilmoitukseen täytettävät tiedot perustuvat sekä tilinpäätökseen ja mahdollisiin kirjanpidon ulkopuolisiin vähennyksiin.

Tilitoimistoissa em. tehtävät laskutetaan tyypillisesti tehdyn työn jälkeen kerralla. Joissain tilitoimistoissa hinta on kiinteä, mutta pääsääntöisesti veloitus on tunti- ja vientiperusteinen. Vuodenajasta johtuen tilitoimistot muistavat asiakkaitaan useiden satojen tai jopa yli tuhannen euron laskuilla. Pahimmillaan lasku yllättää suuruudellaan yrittäjän totaalisesti. Moni tuskailee maksuvaikeuksien kanssa ja miettii tilitoimiston vaihtoa. Harva yrittäjä tietää, että on olemassa todellinen vaihtoehto kustannusten karsimiseksi. Tilitoimiston vaihto ei yleensä tuo muutosta laskun suuruuteen, vaikka myyntitilanteessa toimiston edustaja näin lupaa.  Suurin osa tilitoimiston ajasta ja laskun suuruudesta johtuu paperisten tositteiden käsittelystä ja tallentamisesta. ALVin kirjanpitopalvelussa yrittäjä tallentaa meno- että kulutositteet suoraan palveluun, eikä niitä tarvitse tallentamisen jälkeen enää kenenkään käsitellä. Tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatiminen on helppoa ja tästä johtuen palvelun hinta on tutkimuksen mukaan 50-70% perinteisiä tilitoimistopalveluita edullisempi. Myös monet markkinoilla olevat sähköiset taloushallintopalvelut ovat ALVin-palveluun verrattuna vähintäänkin tuplahintaisia.

ALVin Pro –palvelussa sekä tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatiminen sisältyvät kiinteään kuukausihintaan. Tämän vuoksi emme yllätä yrittäjää keväisin kuin sujuvalla ja nopealla palvelulla!

 


Toiminimen kirjanpito helposti ja edullisesti

ALVinilla teet toiminimen kirjanpidon alkaen 14,90€ / kk