fbpx

Käytön aloitus

1 Kumman version valitsen?

Haluan tilinpäätöksen ja veroilmoituksen valmiiksi toimitettuna

ALVin PRO 34,90 € / kk

Teen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen itse

ALVin LITE 14,90 € / kk
– Tilinpäätös ja veroilmoitus on tilattavissa lisäpalveluna

2 Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröityminen on ilmaista ja ALVinia voi kokeilla 30 päivää veloituksetta. Kuukausiveloitus alkaa ilmaisen 30 päivän tutustumisjakson päätyttyä ilman erillistä ilmoitusta, mikäli palvelua ei peruuteta ennen sitä. Palvelu maksetaan tutustumisjakson jälkeen korttimaksuna 1, 3, 6 tai 12 (1kk, 3kk, 6kk, 12kk) kuukauden jaksoissa. Palvelu huomauttaa jakson päättymisen yhteydessä lisäajan ostamisesta erikseen. Palvelu on käytettävissä maksetun jakson loppuun. Jo laskutettuja palvelumaksuja ei palauteta. Tämän jälkeen tilaus jatkuu maksullisena voimassa olevan hinnaston mukaisesti, mikäli sitä ei erikseen irtisanota. Jos olet jo rekisteröitynyt, niin voit kirjautua ALVin-palveluun tästä.

3 Lataa ALVin mobiilisovellus

Lataa ALVin mobiililaitteeseesi

4 Siirrä kirjanpito ALViniin

Vaihdan tilitoimistosta tai toisesta kirjanpito-ohjelmasta kesken tilikauden

  • Irtisano nykyinen tilitoimistosopimuksesi.
  • Tallenna viimeisin tilitoimiston laatiman tai vanhasta kirjanpito-ohjelmasta tulostamasi tuloslaskelman kumulatiiviset (kertyneet) luvut sen kuukauden viimeiselle päivälle, miltä ajanjaksolta tuloslaskelma on. Vaihtoehtoisesti voit tallentaa alkuvuoden tositteet yksitellen ensimmäiselle auki olevalle kuukaudelle, mikäli et ole vielä tehnyt alkuvuoden kirjanpitoa millään muulla sovelluksella. Huomioi että tuloslaskelmalta syötetyt luvut syötetään käyttämällä alv 0%:ia ja yksittäisiltä tositteilta kuten syötät jatkossakin tositteita, eli käyttämällä oikeata alv-%:ia.
  • Voit aloittaa ALVinin käytön heti seuraavan kuukauden alusta mihin asti tuloslaskelma on laadittu.

Otan ALVinin käyttöön tilikauden alusta 1.1.2020

  • Aloita ALVinin käyttö.
  • ALVin PRO: Toimita edellisen tilikauden tilinpäätös kuluvan tilinpäätöksen tilauksen yhteydessä tukeen (ohjeet saat tilauksen yhteydessä).
  • ALVin LITE: Edellisen tilikauden tietoja ei tarvitse lähettää tai tallentaa ALVin -palveluun. Säilytä tilinpäätös verottajan ohjeen mukaisesti vähintään 10 vuotta.

Olen uusi yrittäjä

  • Aloita ALVinin käyttö ilman lisätoimenpiteitä.

5 Käytön aloitus

ALViniin voit tallentaa tositteita kolmella eri tavalla:

  • Käytä puhelimessasi ALVin-sovellusta tositteen kuvaamiseen ja tallennukseen.
  • Lähetä tosite sähköpostilla osoitteeseen liite@alvin.fi käyttämällä ALVin-palveluun rekisteröimääsi sähköpostiosoitetta.
  • Kirjaudu ALVin-palveluun ja tallenna tosite.

Tositteen tallennuksen yhteydessä merkitään päiväys, selite, bruttosumma, kululajiluokitus ja alv-kanta,  jotka kertovat sovellukselle miten tosite käsitellään.

ALVin palvelun käyttöohjeet löytyvät täältä.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla ALVin-palvelu opastaa sinua PopUp-ohjeilla. (Jos tarvitset PopUp-opastusta uudelleen tyhjennä selaimen historia)

Apua saat tarvittaessa Chat-palvelun ja sähköpostin tuki@alvin.fi kautta!

Tervetuloa ALVin-palveluun.

Sähköpostituki tuki@alvin.fi

Ammattikirjanpitäjän tuki saatavilla sinua askarruttavissa asioissa.