fbpx

Lisäpalvelut

Konsilo on liiketoiminnan kehittämiseen, yritysjärjestelyihin ja yrityssparraukseen erikoistunut yhtiö. Olemme olleet mukana useissa yritysjärjestelyissä ja kehittäneet kolme sähköistä ratkaisua eri toimialoille.

LISÄTIETOJA

Zervant ja ALVin yhteistyöhön. Zervant tarjoaa toiminimi-asiakkailleen entistä vaivattomamman tavan hoitaa kirjanpitovelvoitteet ja on valinnut kumppanikseen mielestään markkinoiden sukkelimman kirjanpitopalvelun, ALVinin. Zervantilla hoidat laskutuksen ja ALVnilla kirjanpidon.

Paras tapa luoda ja lähettää laskuja. Tuemme kaikkia laskutusmuotoja, myös verkkolaskutusta! Palvelun saat käyttöön rekisteröitymällä täällä

LISÄTIETOJA

ALVin asiakasyritykset voivat ottaa palkanmaksun käyttöönsä tekemällä tilin yritykselleen Palkkaus.fi-palveluun. Maksettaessa yrityksen palkkoja, saa niistä selkeät raportit ALVin-palveluun kirjanpitoa varten.

LISÄTIETOJA

Palvelun saat käyttöösi lähettämällä kopion avoinna olevasta laskustasi sähköpostitse alvin@ktipartners.fi ja asia otetaan käsittelyyn. Ensimmäisen toimeksiannon jälkeen sinulle toimitetaan tunnukset palveluun, joilla voit hallinnoida saatavien perintää.

 

LISÄTIETOJA

 

Mikäli saatavasi riitautuu tai tarvitset Lakipalveluiden apua, tarjoamme myös ammattitaitoiset ja kustannustehokkaat luottojuridiikkaan erikoistuneet Lakipalvelut käyttöönne erikseen sovittavan tuntihinnan mukaisesti.

 

LISÄTIETOJA

Sähköpostituki tuki@alvin.fi

Ammattikirjanpitäjän tuki saatavilla sinua askarruttavissa asioissa.