fbpx
ALVin tositteen tallennus

Toiminimen kirjanpitopalvelu ja mobiilisovellus

ALVin on helppokäyttöinen netissä toimiva palvelu yhdenkertaisen kirjanpidon tekemiseen toiminimi- ja pienyrittäjille. ALVinilla teet kirjanpidon itse helposti ja säästät satoja euroja vuodessa.

Mobiilisovelluksella kuvaat paperiset tulo- ja kulutositteet ja lähetät ne valmiiksi tiliöitynä ALVin palveluun. Tai tallennat sähköisessä muodossa olevat nettiselaimella palvelussa.

Selainversiossa tallennettuja tietoja voi tarkastella ja muokata, tulostaa alv-laskelman, tuloslaskelman ja pääkirjan haluamaltaan ajanjaksolta. Palvelu ja mobiilisovellus sisältää valmiit kululajit.

Palvelua voit käyttää rajattomasti nettiyhteydellä milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjanpito muodostuu automaattisesti tekemiesi kirjausten perusteella.

Kiinteä kuukausimaksu

Kiinteä kuukausimaksu ilman piilokuluja tai yllättäviä vuosiveloituksia tilinpäätöksen tai veroilmoituksen laatimisesta. Palveluun voi tutustua ja kokeilla aidossa ympäristössä ilmaiseksi 30 päivän ajan sitoumuksetta.

Katso hinnat

Ammattikirjanpitäjän tuki

Tukipalvelussamme sinua avustavat asiakaspalvelu, chat ja ammattikirjanpitäjät. Vastaamme arkisin 48 tunnin kuluessa kirjanpidollisiin ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. ALVin on kirjanpitäjä taskussasi.

Neuvoja ja vastauksia

Sähköinen arkisto

ALVin toimii tilikauden aikaisen kirjanpitoaineistosi lakisääteisenä arkistona. Tämä arkisto on aina käytettävissä ja arkistossa oleva aineisto tuplavarmistettu. Voit tallentaa palveluun halutessasi myös takuu- ym. kuitteja. Kirjanpitolain mukaisen arkiston 10 vuoden säilytystä varten voit ladata palvelusta.

Kenelle ALVin on tarkoitettu?

ALVin LITE on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka haluavat laatia yhdenkertaisen kirjanpitonsa mahdollisimman helposti itse. ALVin PRO sisältää lisäksi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen ammattikirjanpitäjän laatimana. Kirjanpitolain 1a § mukaisen tilinpäätöksen yhteydessä liikkeen- ja ammatinharjoittajan tilikauden aikainen yhdenkertainen kirjanpito muunnetaan kahdenkertaiseksi sekä oikaistaan verotusta varten maksuperusteisesta suoriteperusteiseksi.

Käytön aloitus

Miksi juuri ALVin kirjanpitopalvelu?

ALVin on tutkitusti markkinoiden helppokäyttöisin kirjanpitopalvelu ja se sisältää erinomaisen ja ilmaisen käyttö- ja kirjanpidollisen tuen. Jos osaat käyttää nettiselainta ja tiedät mitä tarkoitusta varten olet ostanut kuitissa olevan tuotteen, osaat käyttää myös ALVinia. Palvelun avulla teet toiminimen kirjanpidon itse helposti ja säästät satoja euroja vuodessa. Ja kun valitset ALVin PRO:n, saat lisäksi tilinpäätöksen veroilmoituksen palveluna. Mitä et itse tiedä sitä voit kysyä tuestamme.

Mikä on ALVin

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa ALVin mobiili sovelluskaupasta.
Tutustu ja kokeile palvelua 30 päivää täysin maksutta ja sitoumuksetta!