fbpx

Ominaisuudet

ALVin tositteen tallennus

MOBIILISOVELLUS JA KIRJANPITO-OHJELMA

ALVin on kirjanpidon palvelu, joka on tarkoitettu toiminimi- ja pienyrittäjille. ALVinin  käyttäminen on yksinkertaista! Kuvaa mobiilisovelluksella meno- ja tulotositteet, valitse verokanta, kululaji ja lähetä palveluun. Tai tallenna sähköisessä muodossa olevat nettiselaimella palvelussa. Selainversiossa tallennettuja tietoja voi tarkastella ja muokata sekä tulostaa Alv-laskelman ja tuloslaskelman haluamaltaan ajanjaksolta. Kirjanpito muodostuu automaattisesti tallentamiesi tositteiden perusteella. ALVinia voi käyttää  nettiyhteydellä milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta.

KIINTEÄ KUUKAUSIMAKSU

Kiinteä kuukausimaksu ilman piilokuluja tai yllättäviä vuosiveloituksia tilinpäätöksen tai veroilmoituksen laatimisesta. Palveluun voi tutustua ilmaiseksi 30 päivän ajan.

ammattikirjanpitäjän tuki

Tukipalvelussamme sinua avustavat ammattikirjanpitäjät. Vastaamme arkisin 48 tunnin kuluessa kirjanpidollisiin ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. ALVin on kirjanpitäjä taskussasi.

SÄHKÖINEN ARKISTO

ALVin toimii tilikauden aikaisen kirjanpitoaineistosi lakisääteisenä arkistona. Tämä arkisto on aina käytettävissä ja arkistossa oleva aineisto tuplavarmistettu. Voit tallentaa palveluun halutessasi myös takuu- ym. kuitteja. Kirjanpitolain mukaisen arkiston 10 vuoden säilytystä varten voit ladata palvelusta.

kenelle alvin on tarkoitettu

ALVin LITE on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka haluavat laatia yhdenkertaisen kirjanpitonsa mahdollisimman helposti itse. ALVin PRO sisältää lisäksi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen ammattikirjanpitäjän laatimana. Kirjanpitolain 1a § mukaisen tilinpäätöksen yhteydessä liikkeen- ja ammatinharjoittajan tilikauden aikainen yhdenkertainen kirjanpito muunnetaan kahdenkertaiseksi sekä oikaistaan verotusta varten maksuperusteisesta suoriteperusteiseksi.

miksi juuri alvin kirjanpito?

ALVin on testatusti markkinoiden helppokäyttöisin kirjanpito-ohjelma. Jos osaat ottaa kuvan kännykälläsi ja tiedät mitä tarkoitusta varten olet ostanut kuitissa olevan tuotteen, osaat käyttää myös ALVinia. Palvelussa on erinomainen tuki, mikä auttaa palvelun käyttöön ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa. ALVin tarjoaa myös ohjeita ja usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia. Vuosittainen säästö on noin 60% verrattuna perinteisiin tilitoimistopalveluihin.

KOKEILE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

REKISTERÖIDY käyttäjäksi ja lataa ALVin mobiili sovelluskaupasta.
Tutustu ja kokeile palvelua 30 päivää täysin maksutta ja sitoumuksetta!

Sähköpostituki tuki@alvin.fi

Ammattikirjanpitäjän tuki saatavilla sinua askarruttavissa asioissa.