fbpx

Ominaisuudet

ALVin tositteen tallennus

MOBIILISOVELLUS KIRJANPITO-OHJELMA JA -PALVELU

ALVin on helppokäyttöinen palvelu yhdenkertaisen kirjanpidon laatimiseen toiminimi- ja pienyrittäjille. Mobiilisovelluksella kuvaat ja skannaat meno- ja tulotositteet, tiliöit valmiiksi ja lähetät palveluun. Tai tallenna sähköisessä muodossa olevat nettiselaimella palvelussa. Mobiilisovellus ja palvelu sisältää valmiit kululajit. Selainversiossa tallennettuja tietoja voi tarkastella ja muokata, tulostaa Alv-laskelman, tuloslaskelman ja pääkirjan haluamaltaan ajanjaksolta. Kirjanpito muodostuu automaattisesti tallennettujen tositteiden perusteella. ALVinia voi käyttää  nettiyhteydellä milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta.

KIINTEÄ KUUKAUSIMAKSU

Kiinteä kuukausimaksu ilman piilokuluja tai yllättäviä vuosiveloituksia tilinpäätöksen tai veroilmoituksen laatimisesta. Palveluun voi tutustua ilmaiseksi 30 päivän ajan.

ammattikirjanpitäjän tuki

Tukipalvelussamme sinua avustavat asiakaspalvelu, chat ja ammattikirjanpitäjät. Vastaamme arkisin 48 tunnin kuluessa kirjanpidollisiin ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. ALVin on kirjanpitäjä taskussasi.

SÄHKÖINEN ARKISTO

ALVin toimii tilikauden aikaisen kirjanpitoaineistosi lakisääteisenä arkistona. Tämä arkisto on aina käytettävissä ja arkistossa oleva aineisto tuplavarmistettu. Voit tallentaa palveluun halutessasi myös takuu- ym. kuitteja. Kirjanpitolain mukaisen arkiston 10 vuoden säilytystä varten voit ladata palvelusta.

kenelle alvin on tarkoitettu

ALVin LITE on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka haluavat laatia yhdenkertaisen kirjanpitonsa mahdollisimman helposti itse. ALVin PRO sisältää lisäksi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen ammattikirjanpitäjän laatimana. Kirjanpitolain 1a § mukaisen tilinpäätöksen yhteydessä liikkeen- ja ammatinharjoittajan tilikauden aikainen yhdenkertainen kirjanpito muunnetaan kahdenkertaiseksi sekä oikaistaan verotusta varten maksuperusteisesta suoriteperusteiseksi.

miksi juuri alvin kirjanpitopalvelu?

ALVin on tutkitusti markkinoiden helppokäyttöisin kirjanpitopalvelu ja se sisältää erinomaisen ja ilmaisen käyttö- ja kirjanpidollisen tuen. Jos osaat käyttää nettiselainta ja tiedät mitä tarkoitusta varten olet ostanut kuitissa olevan tuotteen, osaat käyttää myös ALVinia. Palvelun avulla teet toiminimen kirjanpidon itse helposti ja edullisesti ja säästät satoja euroja vuodessa. Ja kun valitset ALVin PRO:n, saat lisäksi tilinpäätöksen veroilmoituksen palveluna. Mitä et itse tiedä sitä voit kysyä tuestamme.

KOKEILE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

REKISTERÖIDY käyttäjäksi ja lataa ALVin mobiili sovelluskaupasta.
Tutustu ja kokeile palvelua 30 päivää täysin maksutta ja sitoumuksetta!

Sähköpostituki tuki@alvin.fi

Ammattikirjanpitäjän tuki saatavilla sinua askarruttavissa asioissa.