fbpx

Palvelu

ALVin tositteen tallennus

Helppo käyttää

  • Kuvaa ja tallenna kirjanpitoon kuuluvat paperiset tositteet ALVin mobiilisovelluksella tai omalta koneeltasi ALVin-palveluun
  • Merkitse tositteen perustiedot, kuten päiväys, kuvaus, hinta ja luokitus
  • Tarkastele ja muokkaa tositteita ALVin-palvelussa
  • Kirjanpito muodostuu automaattisesti tallentamiesi tositteiden perusteella
  • Palvelusta saat ALV- ja tuloslaskelmaraportin haluamaltasi ajanjaksolta
  • Arvonlisäverolaskelma lähetetään automaattisesti sähköpostiisi

KIINTEÄ KUUKAUSIMAKSU

Kiinteä kuukausimaksu ilman piilokuluja tai yllättäviä vuosiveloituksia tilinpäätöksen tai veroilmoituksen laatimisesta. Palveluun voi tutustua ilmaiseksi 30 päivän ajan.

ammattikirjanpitäjän tuki

Tukipalvelussamme sinua avustavat ammattikirjanpitäjät. Vastaamme arkisin 48 tunnin kuluessa kirjanpidollisiin ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. ALVin on kirjanpitäjä taskussasi.

SÄHKÖINEN ARKISTO

ALVin toimii tilikauden aikaisen kirjanpitoaineistosi lakisääteisenä arkistona. Tämä arkisto on aina käytettävissä ja arkistossa oleva aineisto tuplavarmistettu. 

Voit tallentaa palveluun halutessasi myös takuu- ym. kuitteja. Kirjanpitolain mukaisen arkiston 10 vuoden säilytystä varten voit ladata palvelusta.

kenelle alvin on tarkoitettu

ALVin LITE on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka haluavat laatia yhdenkertaisen kirjanpitonsa mahdollisimman helposti itse. ALVin PRO sisältää lisäksi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen ammattikirjanpitäjän laatimana. Kirjanpitolain 1a § mukaisen tilinpäätöksen yhteydessä liikkeen- ja ammatinharjoittajan tilikauden aikainen yhdenkertainen kirjanpito muunnetaan kahdenkertaiseksi sekä oikaistaan verotusta varten maksuperusteisesta suoriteperusteiseksi.

miksi juuri alvin?

ALVin on testatusti markkinoiden helppokäyttöisin kirjanpitosovellus. Jos osaat ottaa kuvan kännykälläsi ja tiedät mitä tarkoitusta varten olet ostanut kuitissa olevan tuotteen, osaat käyttää myös ALVinia. Palvelussa on erinomainen tuki, mikä auttaa palvelun käyttöön ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa. ALVin tarjoaa myös ohjeita ja usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia. Vuosittainen säästö on noin 60% verrattuna perinteisiin tilitoimistopalveluihin.

KOKEILE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

REKISTERÖIDY käyttäjäksi ja lataa ALVin sovelluskaupasta.
Tutustu ja kokeile palvelua 30 päivää täysin maksutta ja sitoumuksetta!

Sähköpostituki tuki@alvin.fi

Ammattikirjanpitäjän tuki saatavilla sinua askarruttavissa asioissa.