fbpx
ALVin tositteen tallennus

Helppo käyttää

Kuvaa ja tallenna kirjanpitoon kuuluvat paperiset tositteet ALVin mobiilisovelluksella tai omalta koneeltasi ALVin-palveluun

Merkitse tositteen perustiedot, kuten päiväys, kuvaus, hinta ja luokitus

Tarkastele ja muokkaa tositteita ALVin-palvelussa

Kirjanpito muodostuu automaattisesti tallentamiesi tositteiden perusteella

Palvelusta saat ALV- ja tuloslaskelmaraportin haluamaltasi ajanjaksolta

Arvonlisäverolaskelma lähetetään automaattisesti sähköpostiisi

Kiinteä kuukausimaksu

Kiinteä kuukausimaksu ilman piilokuluja tai yllättäviä vuosiveloituksia tilinpäätöksen tai veroilmoituksen laatimisesta. Palveluun voi tutustua ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Katso hinnat

Ammattikirjanpitäjän tuki

Tukipalvelussamme sinua avustavat ammattikirjanpitäjät. Vastaamme arkisin 48 tunnin kuluessa kirjanpidollisiin ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. ALVin on kirjanpitäjä taskussasi.

Sähköinen arkisto

ALVin toimii tilikauden aikaisen kirjanpitoaineistosi lakisääteisenä arkistona. Tämä arkisto on aina käytettävissä ja arkistossa oleva aineisto tuplavarmistettu. Voit tallentaa palveluun halutessasi myös takuu- ym. kuitteja. Kirjanpitolain mukaisen arkiston 10 vuoden säilytystä varten toimitamme sinulle kerran vuodessa.

Kenelle ALVin on tarkoitettu?

ALVin LITE on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka haluavat laatia yhdenkertaisen kirjanpitonsa mahdollisimman helposti itse. ALVin PRO sisältää lisäksi tilinpäätöksen ja veroilmoituksen ammattikirjanpitäjän laatimana. Kirjanpitolain 1a § mukaisen tilinpäätöksen yhteydessä liikkeen- ja ammatinharjoittajan tilikauden aikainen yhdenkertainen kirjanpito muunnetaan kahdenkertaiseksi sekä oikaistaan verotusta varten maksuperusteisesta suoriteperusteiseksi.

Käytön aloitus

Miksi juuri ALVin?

ALVin on testatusti markkinoiden helppokäyttöisin kirjanpitosovellus. Jos osaat ottaa kuvan kännykälläsi ja tiedät mitä tarkoitusta varten olet ostanut kuitissa olevan tuotteen, osaat käyttää myös ALVinia. Palvelussa on erinomainen tuki, mikä auttaa palvelun käyttöön ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa. ALVin tarjoaa myös ohjeita ja usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia. Vuosittainen säästö on noin 60% verrattuna perinteisiin tilitoimistopalveluihin.

Mikä on ALVin

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa ALVin sovelluskaupasta.
Tutustu ja kokeile palvelua 30 päivää täysin maksutta ja sitoumuksetta!

Aloita ilmainen kokeilu