fbpx

Me olemme ALVin

ALVin on yhtä kuin tiivis joukko talouden, tekniikan ja markkinoinnin osaajia, joiden intohimona on auttaa toiminimiyrittäjiä menestymään. Meidän tehtävänä on minimoida yrittäjän lakisääteisiin velvotteisiin käyttämää aikaa mm. tekemällä näihin liittyvistä rutiineista vaivattomia. Täällä meillä yrittäjien apuna ovat ihan oikeat ihmiset, mutta koska olemme luonteeltamme yhtä laiskoja kuin keskiverto ihmiset, pyrimme hyväksikäyttämään mahdollisimman paljon kylmältä kuulostavaa robotiikkaa. Tämä siksi, että ALVinin käyttämisen ja käyttöönoton kynnys sekä palvelun hinta olisivat mahdollisimman matalat.

Juridinen yhtiö ALVinin takana on Konsilo eSolutions Oy (y-tunnus 2683418-5), mutta palvelun tuottamiseen osallistuu yhtä vahvasti myös eKonsilon sisaryhtiö TiliKonsilo Oy. Tuotamme palvelut kaikkialle Suomeen Pirkanmaalta käsin ja toimipisteissämme teitä palvelevat vuorotellen (ja välillä yhtäkin aikaa) Jon, Mauri, Saija, Anna, Anne, Heli, Tiina, Tuula, Kirsti, Wellu, Riku ja Minttu. Vaikka meitä ei ole montaa, meillä on kuitenkin yhteenlaskettua taloushallinnon, tekniikan ja markkinoinnin kokemusta lähes 200 vuotta ja sitä tulee joka vuosi lisää yli 10 vuoden verran!

Konsilo eSolutions Oy on Suomen Yrittäjien sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys ja kannamme ylpeydellä ansaitsemaamme Avainlippua!

Jon Gorschelnik
toimitusjohtaja
jon.gorschelnik@konsilo.fi

 

Sähköpostituki tuki@alvin.fi

Ammattikirjanpitäjän tuki saatavilla sinua askarruttavissa asioissa.

Yrittäjät jäsenyritys Suomessa valmistettu